Installera energieffektiv belysning i ditt hem

Avkalle

Installera energieffektiv belysning i ditt hem

Ett av de enklaste sätten att göra ditt hem mer energieffektivt och spara pengar är att uppgradera belysningen. Eftersom belysning ständigt används kan varje liten uppgradering av belysningseffektiviteten göra att du sparar en stor mängd energi. Gamla lampor har nackdelen att de ofta saknar samma belysningsförmåga som de hade i början på grund av bristande underhåll, damm och smuts. Även om de har samma effekt som nya kan mängden producerat ljus bli betydligt mindre.

Tack och lov har det aldrig varit enklare att uppgradera din belysning. På LampGallerian har du Sveriges största utbud av belysning bestående av 10 000 energieffektiva lampor av högsta kvalitet. I utbudet hittar du hela 60 varumärken och några av de mest populära är Belid, Herstal och Konstsmide. Oavsett vilket rum som behöver belysning och vilken stil du eftersträvar kommer du att hitta det på LampGallerian.

LampGallerian erbjuder kunder:

  • Fri frakt vid köp över 499 kronor.
  • Snabb leveranstid på mellan en och tre dagar.
  • 365 dagars öppet köp.
  • Har 10 000 lampor från över 60 välkända varumärken.

Kika på LED plafonder på LampGallerian

De senaste åren har det blivit populärt med energieffektiva LED plafonder. LED plafonder har en smart teknik som gör att lampan inte blir så varm. På LampGallerian kan du välja LED plafonder i många olika stilar och utseenden som passar i de flesta hem – allt från exklusiva och väldesignade till billiga och funktionella. Ett exempel är Monroe plafond från det välrenommerade varumärket BY RYDÉNS. Denna takplafond kommer i antingen mässing, krom eller mattsvart och hängs enkelt på takkrok. Det bästa av allt är att du kan använda de ljuskällor du önskar och upp till energiklassen A++.

3 anledningar till att välja energieffektiv belysning

Det finns många anledningar till att överväga energieffektiv belysning och inte endast gå efter priset. Tre av de viktiga anledningar som du inte får missa är:

1. Minskar dina energikostnader – Även om energieffektiv belysning kan kosta lite mer att köpa kommer detta att kompenseras snabbt. Dina energikostnader kommer att minska samtidigt som ljuskvaliteten bibehålls eller till och med är bättre. Energieffektiv belysning har nämligen en mer avancerad teknik som ger dig mer kontroll över belysningen.

2. Förbättrar ljuskvaliteten – Energieffektiv belysning använder en nyare teknik som är mer tillförlitlig med färre kvalitetsproblem. Belysningen får bättre ljusegenskaper, såsom minskat flimmer och mindre bländning.

3. Minskar underhållskostnaderna – Modern belysningsteknik har gjort att energieffektiv belysning fått en ökad livslängd på upp till 10 år. En ökad livslängd innebär färre problem och förlänger tiden mellan nödvändiga underhåll.

Om författaren

kalle administrator