Skaffa utespa och få hotellkänsla hemma

Avkalle

Skaffa utespa och få hotellkänsla hemma

Tänk att bara kunna gå ut på altanen eller trädgården och sätta sig i ett varmt spa. Istället för att flyga till Kanarieöarna eller Mallorca, så skapar du härlig hotellkänsla hemma. Bra för både klimatet och din plånbok.

Eget utespa

Idag är det många som skaffar eget utespa att ha i trädgården, ute på altanen eller vid sommarstugan. Det är skönt att kunna sätta sig i ett eget spa utomhus året runt. Det enda du behöver göra är att värma på vattnet, sedan kan du sätta dig i ditt eget spa tillsammans med familj och vänner. Eller på egen hand med en god bok eller surfplattan för att titta på film. Om du inte vill ha ett permanent utespa kan du köpa en uppblåsbar pool, vilket särskilt passar barn. Men som vuxen är det roligare att ha ett riktigt och stabilt spa. Gå in på Rörfokus.se som har snygga utespan, uppblåsbara pooler och allt du behöver för att skapa ett skönt spa i ditt badrum.

Klimatsmart med hotellkänsla hemma

Om du bryr dig om klimatet är det faktiskt väldigt klokt att skaffa ett eget utespa. Då har du hotellkänsla hemma, och behöver inte resa iväg utomlands med flyg för att uppleva samma avslappning. Det är positivt för både klimat och plånbok. Ju mer vi kan göra hemmavid, hemestra, desto mindre påverkar vi klimatet.

När du köper ditt utespa kan det vara smart att tänka över hur du bäst ska placera det. Om du har en riktigt stor altan är det trevligt och bekvämt att ha utespat i anknytning till altanen. I annat fall kan du ha det ute i trädgården. Om du har bastu är det riktigt trevligt att ha bastun och utespat nära varandra. Särskilt vintertid. Först bastar du dig riktigt varm, sedan går du ut i vinterkylan. Men istället för att frysa sätter du dig i ditt uppvärmda utespa och njuter av livet.

Om författaren

kalle administrator